Nieuws

nieuws
door:
Roy

Afgelopen week ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van Loeke Nuij. Vorige week donderdag 7 januari stierf hij op 56 jarige leeftijd aan een hartstilstand.
Loeke was nog maar pas in ons koor, als aspirant lid zong hij bij de tenoren. Afgelopen oktober begon hij met veel plezier en enthousiasme aan zijn
muzikale reis bij Thirdwing, maar helaas het mocht niet zo zijn. Loeke wordt op donderdag 13 januari op de Natuurbegraafplaats in Eygelshoven begraven. Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Marcel Siebers,
Namens Popkoor Thirdwing.

nieuws
door:
Roy

Vanwege de verhuizing van onze vaste drummer naar een andere provincie, zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe slagwerker. Daarnaast zijn een 2e toetsenist als vervanging bij afwezigheid en iemand die kan meedenken over en ons kan instrueren bij zangondersteunende bewegingen (choreo) tijdens uitvoeringen, van harte welkom!

Ben jij

Een slagwerker die het leuk vindt een enthousiast popkoor te begeleiden;
Een pianist/keyboardspeler die af en toe wil meespelen als vervanging bij afwezigheid van onze vaste toetsenist in een 4-koppig combo;
Een creatieve bewegingstherapeut die ervoor kan zorgen dat het koor geen statisch geheel vormt maar een plezier om naar te luisteren én te kijken?

Stuur dan een email naar info@thirdwing.nl en wij nemen z.s.m. kontakt met je op. Wij zien je graag!