Nieuws

nieuws
door:
Roy

Popkoor Thirdwing uit Heerlerheide viert het 40 jarig bestaan met een jubileumconcert op zaterdag 25 juni 2022 om 20.00 uur in het Corneliushuis te Heerlerheide. Tijdens dit concert brengt het koor onder leiding van dirigent Mischa Hendriks, een gevarieerd repertoire waarin de hoogtepunten uit de afgelopen 40 jaar aan de orde komen. Het programma omvat dan ook klassiekers als “Tears in Heaven” en een Queen Medley, maar ook moderner repertoire met muziek van Bruno Mars en Metallica. Iedereen die van muziek houdt is welkom!

Entree: vrije gave. Aanmelden via kaarten@thirdwing.nl.

Aan onze oud-leden willen wij de mogelijkheid bieden om nog een keer bij deze “ouwe gouwe” mee te zingen met het koor. Daarom stellen wij
belangstellenden in de gelegenheid om ter opfrissing van het geheugen, mee te repeteren op woensdag 15 en woensdag 22 juni 2022. Lijkt je dit leuk, meld je dan aan via info@thirdwing.nl .

nieuws
door:
Roy

Vanwege de verhuizing van onze vaste drummer naar een andere provincie, zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe slagwerker. Daarnaast zijn een 2e toetsenist als vervanging bij afwezigheid en iemand die kan meedenken over en ons kan instrueren bij zangondersteunende bewegingen (choreo) tijdens uitvoeringen, van harte welkom!

Ben jij

Een slagwerker die het leuk vindt een enthousiast popkoor te begeleiden;
Een pianist/keyboardspeler die af en toe wil meespelen als vervanging bij afwezigheid van onze vaste toetsenist in een 4-koppig combo;
Een creatieve bewegingstherapeut die ervoor kan zorgen dat het koor geen statisch geheel vormt maar een plezier om naar te luisteren én te kijken?

Stuur dan een email naar info@thirdwing.nl en wij nemen z.s.m. kontakt met je op. Wij zien je graag!