Lid worden

Iedereen van 14 jaar of ouder die plezier heeft in zingen kan lid worden van popkoor Thirdwing. We repeteren eenmaal in de week op woensdagavond en geven 15 tot 20 concerten per jaar.

Na een eerste kennismaking bekijkt de dirigent in welke stemgroep je past. Tijdens de ontspannen repetities leert onze profesionele dirigent je beter zingen. We werken met bladmuziek, maar noten lezen is geen vereiste. Na een proefperiode van acht repetities volgt een stemtest waarna je volwaardig lid wordt. Vanaf dat moment ga je de contributie van €13,- per maand betalen.

Om de balans van het koor te bewaren, kan het zijn dat er voor sommige stemgroepen een wachtlijst is. Op dit moment is er geen wachtlijst.

Enthousiast geworden? Bezoek dan één van onze repetities in het Cornelushuis te Heerlerheide en kom kennismaken.

De vijf volgende repetities

Op de ledenagenda kun je alle toekomstige repetities en uitvoeringen terugvinden. Tevens zie je hoe laat je aanwezig dient te zijn, hoe laat we beginnen met zingen, welke sleepgroep (S.G.) er aan de beurt is, wie de kar rijdt (Vervoer), en welke instrumenten er klaargezet dienen te worden (Keyboard, Gitaar, Basgitaar, Drumstel). Je kunt op de titel van een activiteit klikken om een uitgebreidere omschrijving te krijgen en om te reageren. Deze agenda is ook gewoon te printen.