Concert 'Rondje Limburg'

concertmiddag 12-4-2015
activiteit
zon 12 apr 2015 15:00

Cultureel Centrum Don Bosco

Mgr. Savelbergweg 100
6097AE
Heel

Het koor Heel Vocaal uit Heel (Midden-Limburg) nodigde ons uit om deel te nemen aan een bijzondere concertreeks met koren uit alle delen van Limburg: een 'Rondje Limburg' dus, waarbij vandaag ook Kazoo uit Heythuysen van de partij was.

Het was een geweldige middag, waarop alledrie de koren een prachtig concert hebben neergezet, elk van ongeveer een half uur. Het was duidelijk dat eenieder al goed bezig is met het zingen zonder klapper en met koorregie, waardoor het bezoeken van dit concert niet meer alleen een feest voor onze oren, maar ook voor onze ogen was!

Ook wij hebben een mooi muzikaal optreden verzorgd, waarbij de meeste nummers, zoals 'Loop naar het licht', "\'Viva la vida', 'Sing, sing, sing' en 'Une belle histoire' zonder klapper werden gezongen. Bij enkele van deze nummers hebben we onze opstellingen en/of koorregie al toegepast en dit ging ons al aardig af! Voor de wat nieuwere liedjes 'So incredible', 'One day like this' en 'Give a little bit' hadden we de mapjes nog even erbij gepakt. 

Het is de bedoeling dat we dit concert de komende jaren herhalen, en dan ook een keer in Heerlen.

Bestanden