Nieuws

nieuws
door:
Roy

Vanwege de verhuizing van onze vaste drummer naar een andere provincie, zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe slagwerker. Daarnaast zijn een 2e toetsenist en iemand die kan meedenken over en ons kan instrueren bij zangondersteunende bewegingen (choreo) tijdens uitvoeringen, van harte welkom!

Ben jij

Een slagwerker die het leuk vindt een enthousiast popkoor te begeleiden;
Een pianist/keyboardspeler die af en toe wil meespelen in een 4-koppig combo;
Een creatieve bewegingstherapeut die ervoor kan zorgen dat het koor geen statisch geheel vormt maar een plezier om naar te luisteren én te kijken?

Stuur dan een email naar info@thirdwing.nl en wij nemen z.s.m. kontakt met je op. Wij zien je graag!

nieuws
door:
Roy

De afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Guy Hoenen is overleden. Hij was dirigent van Popkoor Thirdwing van 1987 tot 1996. Guy kwam ons koor dirigeren in een moeilijke tijd, ons ledenaantal was gedaald tot 22 en we moesten als het ware weer opnieuw beginnen. In de negen jaar dat Guy voor ons koor stond is het ledenaantal gestegen tot 40. Hij zorgde voor een goede basis om weer te groeien. Dit werd al snel duidelijk toen we in 1992 de tweede plaats behaalden in de finale van de Limburgse Zangersdagen, die plaatsvonden in het pas geopende Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Guy speelde ook mooi dwarsfluit en ondersteunde zo onze band. Hij stond altijd open voor suggesties, hij was een dirigent waar onze muziekcommissie goed mee kon samenwerken. Ook zijn hartelijke lach zullen velen zich nog kunnen herinneren.
Popkoor Thirdwing dankt Guy Hoenen voor 9 jaar trouwe dienst en we wensen zijn familie heel veel sterkte in deze moeilijke dagen!

Namens dirigent, bestuur en leden van Popkoor Thirdwing.
Marcel Siebers, voorzitter

nieuws
door:
Roy

De theatermusical Sing-a-long die op 27 maart 2021 in het Cultuurhuis Landgraaf zou worden uitgevoerd, is weer uitgesteld.
Vanwege de gevolgen van het coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, zal ook dit theaterspektakel voor de 3e keer opgeschoven moeten worden en wel naar 16 oktober 2021.

De theatermusical Sing-a-long staat geheel in het teken van de meest geliefde musicalliedjes ter wereld. Kom op zaterdag 16 oktober 2021 naar het Cultuurhuis Landgraaf voor deze spetterende Sing-a-Long en zing uit volle borst mee met onvergetelijke musicalhits en andere bekende toppers van Queen en ABBA.
De bekende solisten Gwen van Genderen en Daan Hogevonder presenteren de Musical Sing-a-Long en openen deze avond met de meezing klassieker 'Do-Re-Mi' uit The Sound of Music.
En ken je toevallig ook Jesus Christ superstar, the Phantom of the Opera, Don’t cry for me Argentina, de Bohemian Rhapsody, Radio Gaga of Dancing Queen? Het is slechts een greep uit het repertoire. Samen maken we er een onvergetelijke avond van, een feest in een geweldige sfeer. De tekst wordt op een groot scherm geprojecteerd zodat iedereen eenvoudig kan meezingen.