Nieuws

nieuws
door:
Roy

Vandaag, woensdag 5 juli, ontving onze voorzitter, de heer Marcel Siebers een Koninklijke onderscheiding. Uit handen van burgemeester Roel Wever werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving deze onderscheiding vanwege zijn jarenlange verdiensten op het gebied van muziek en onderwijs. Dit alles vond plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering van Popkoor Thirdwing, bij gelegenheid van Marcel zijn 25-jarig jubileum als voorzitter.

Popkoor Thirdwing

Marcel is, naast medeoprichter van popkoor Thirdwing, ook al meer dan 40 jaar lid. Dit jaar viert hij zijn 25-jarig jubileum als voorzitter van het koor. Door zijn voorzitterschap is Thirdwing sterk gegroeid in het aantal leden, waardoor er een aantal jaren zelfs een ledenstop was. Daarnaast zorgde Marcel in zijn rol als voorzitter voor een toekomstvisie, een beleidsplan en zijn er zowel commissies in het leven geroepen als draaiboeken voor uitvoeringen ontwikkeld. Hij is het gezicht van popkoor Thirdwing en iedereen weet hem te vinden.

Bijlessen geschiedenis

nieuws
door:
Roy

Vanwege de verhuizing van onze vaste drummer naar een andere provincie, zijn wij naarstig op zoek naar een nieuwe slagwerker. Daarnaast zijn een 2e toetsenist als vervanging bij afwezigheid en iemand die kan meedenken over en ons kan instrueren bij zangondersteunende bewegingen (choreo) tijdens uitvoeringen, van harte welkom!

Ben jij

Een slagwerker die het leuk vindt een enthousiast popkoor te begeleiden;
Een pianist/keyboardspeler die af en toe wil meespelen als vervanging bij afwezigheid van onze vaste toetsenist in een 4-koppig combo;
Een creatieve bewegingstherapeut die ervoor kan zorgen dat het koor geen statisch geheel vormt maar een plezier om naar te luisteren én te kijken?

Stuur dan een email naar info@thirdwing.nl en wij nemen z.s.m. kontakt met je op. Wij zien je graag!