Theatermusical Sing-Along

Poster MSA
activiteit
zat 18 apr 2020 20:00

Cultuurhuis Landgraaf

Veldstraat 21
6371AW
Landgraaf
Zaal opent om 19:30 uur

Kom op zaterdag 18 april 2020 naar de Theatermusical Sing-Along in het Cultuurhuis Landgraaf en zing uit volle borst mee met hits uit onvergetelijke musicals als Jesus Christ Superstar, the Phantom of the Opera, Evita en de Queen musical "We Will Rock You". En dit is slechts een greep uit het repertoire, waarvan de teksten op een groot scherm worden geprojecteerd zodat iedereen eenvoudig kan meezingen.

De bekende solisten Gwen van Genderen en Daan Hogevonder presenteren de Musical Sing-Along en openen deze avond met de meezingklassieker 'Do-Re-Mi' uit The Sound of Music. Deze spetterende avond is een samenwerking van Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura uit Landgraaf, die samen de muzikale uitvoering verzorgen.

Samen maken we er een onvergetelijke avond van, een feest in een geweldige sfeer.

kaartverkoop

kaarten kosten €9,- in de voorverkoop en €15,- aan de dagkasssa indien nog voorradig.

Er zijn verschillende adressen waar je binnen kunt lopen om kaarten te kopen voor de Theatermusical Sing-Along:

 • Landgraaf, Gemeenschapshuis D’r Stjee Uul
  Sloterstraat 86
 • Landgraaf, Herenkapsalon Smeets
  Pastoor Scheepersstraat 12b
 • Heerlen-Heerlerheide, Cultureel Centrum Corneliushuis
  Groeët Genhei 14
 • Heerlen-Heerlerheide, Primera Heerlerheide
  Wannerstraat 15-17

Je kunt ook een mail sturen naar concert@thirdwing.nl met vermelding van je naam en het aantal tickets. Het verschuldigde bedrag graag gelijktijdig overmaken naar IBAN NL84 RABO 0146 0252 53 t.n.v. Popkoor Thirdwing o.v.v. Sing-Along.

Ook via de leden van Popkoor Thirdwing en Harmonie Laura kunnen tickets worden besteld. Bovendien kun je ook tickets komen halen op onze repetitieavonden om 19.30 uur in Cultureel Centrum Corneliushuis, Groeët Genhei 14 Heerlen-Heerlerheide (pinnen niet mogelijk). Een overzicht van aankomende repetities is hier te vinden.