Theatermusical Sing-Along

MSA alweer verplaatst
activiteit
zat 16 okt 2021 20:00

Cultuurhuis Landgraaf

Veldstraat 21
6371AW
Landgraaf
Zaal opent om 19:30 uur

De Theatermusical Sing-a-long die op 27 maart 2021 in het Cultuurhuis Landgraaf zou worden uitgevoerd, is weer uitgesteld. Vanwege de gevolgen van het coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, zal ook dit theaterspektakel voor de 3e keer opgeschoven moeten worden en wel naar 16 oktober 2021

Kom op zaterdag 16 oktober 2021 naar de Theatermusical Sing-Along in het Cultuurhuis Landgraaf en zing uit volle borst mee met hits uit onvergetelijke musicals als Jesus Christ Superstar, the Phantom of the Opera, Evita en de Queen musical "We Will Rock You". En dit is slechts een greep uit het repertoire, waarvan de teksten op een groot scherm worden geprojecteerd zodat iedereen eenvoudig kan meezingen.

De bekende solisten Gwen van Genderen en Daan Hogevonder presenteren de Musical Sing-Along en openen deze avond met de meezingklassieker 'Do-Re-Mi' uit The Sound of Music. Deze spetterende avond is een samenwerking van Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura uit Landgraaf, die samen de muzikale uitvoering verzorgen.

Samen maken we er een onvergetelijke avond van, een feest in een geweldige sfeer.