Archief voor 2017

nieuws
door:
Roy

popkoor Thirdwing zorgt voor spetterende feestdagen met een goed gevuld programma. Zie onze activiteiten voor meer informatie.

nieuws
door:
Roy

Kom en Zing mee

“Popkoor Thirdwing meets the world” is de naam van dit multicultureel Kerstconcert. Of je nu vluchteling bent, uit Peru komt, Indiaase roots hebt, Duitstalig bent, Brabants dialect spreekt of gewoon hier woont en graag zingt en ouder bent dan 14 jaar. Bij Popkoor Thirdwing kun je 10 weken lang gratis mee-repeteren met als doel het meezingen in een Kerstconcert. De laagdrempelige opzet van dit concert leent zich bij uitstek voor een vermenging tussen verschillende culturen en we willen laten proeven hoe een multiculturele samenleving kan functioneren. Wij van Thirdwing zijn er ontzettend trots op dat wij, ongeacht afkomst, geloof of seksuele voorkeur samen op het podium kunnen zingen.

Kom en beleef. Wij repeteren op woensdagavond van 19.30 uur tot ca. 22.00 uur in het Cultureel Centrum Corneliushuis, Groeet Genhei 14, Heerlen-Heerlerheide.

Ons kerstrepertoire is pop en hip. Iedereen zal met plezier over de schutting van zijn eigen cultuur kijken.

nieuws
door:
Roy

popkoor Thirdwing geniet van een welverdiende vakantie. Vanaf woensdag 30 augustus beginnen we weer met de repetities van het nieuwe seizoen. Een warme en fijne zomer toegewenst!

nieuws
door:
Roy

In het hart van Parkstad bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. De Rabobank toont haar betrokkenheid door het ondersteunen van lokale projecten in het werkgebied Brunssum, Heerlen, Landgraaf en Kerkrade. Dit jaar stellen zij wederom € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Leden en klanten van de Rabobank beslissen mee waar deze bijdrage naartoe gaat.

Steun popkoor Thirdwing

Bent u lid of klant van Rabobank Parkstad Limburg dan ontvangt u op 10 mei uw persoonlijke stemcode. Heeft u geen stemcode ontvangen? Neem dan contact op met de Rabobank via (045) 533 4000 of info.parkstadlimburg@rabobank.nl.

Breng uw stem uit van 10 mei t/m 23 mei op www.mijnbankenik.nl/parkstadlimburg/clubkascampagne.

nieuws
door:
Roy

Binnenkort gaat Ria Tukker nieuwe groepsfoto's van ons koor maken. Wij zijn erg blij dat zij dit wil doen voor ons. Als dank raden wij aan haar expositie te bezoeken bij Foto Gery in de Dautzenbergstraat te Heerlen. Ria exposeert hier van 1 t/m 29 april en de toegang is gratis.