Archief voor 2020

nieuws
door:
Roy
nieuws
door:
Roy

Wij doen dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Stemmen kan tot 25 oktober 2020 via de Rabo app of via Rabo Online Bankieren.

Hoe breng je jouw stem uit?

Stemmen kan door in te loggen in de Rabo App of het Rabo Online Bankieren.

Volg de volgende stappen om te stemmen via Rabo Online Bankieren:

1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap'. Vervolgens kan je klikken op 'Rabo ClubSupport'.

2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan.

3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stemmen verdelen'.

4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs.

5. Druk daarna op 'Stemlijst inzenden' om je stem uit te brengen.

Alvast bedankt!

nieuws
door:
Roy

Halverwege september zijn de repetities van popkoor Thirdwing eindelijk weer begonnen. We hebben veel werk gestoken in ons Coronaprotocol, het ventilatiesysteem van de repetitieruimte is onder handen genomen en we hebben het koor opgesplitst in twee kleinere koren. Dit alles om veilig en volgens de laatste maatregelen te kunnen zingen. Het enthousiasme bij de koorleden is er niet minder om, ieder was erg blij om weer te kunnen zingen!

Voorlopig repeteren we dus twee keer in de week, op maandag- en woensdagavond, onze dirigent heeft het er maar druk mee. Nu nog een aantal leuke optredens erbij en het is bijna weer als vanouds.

nieuws
door:
Roy

De theatermusical Sing-a-long die op 27 maart 2021 in het Cultuurhuis Landgraaf zou worden uitgevoerd, is weer uitgesteld.
Vanwege de gevolgen van het coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, zal ook dit theaterspektakel voor de 3e keer opgeschoven moeten worden en wel naar 16 oktober 2021.

De theatermusical Sing-a-long staat geheel in het teken van de meest geliefde musicalliedjes ter wereld. Kom op zaterdag 16 oktober 2021 naar het Cultuurhuis Landgraaf voor deze spetterende Sing-a-Long en zing uit volle borst mee met onvergetelijke musicalhits en andere bekende toppers van Queen en ABBA.
De bekende solisten Gwen van Genderen en Daan Hogevonder presenteren de Musical Sing-a-Long en openen deze avond met de meezing klassieker 'Do-Re-Mi' uit The Sound of Music.
En ken je toevallig ook Jesus Christ superstar, the Phantom of the Opera, Don’t cry for me Argentina, de Bohemian Rhapsody, Radio Gaga of Dancing Queen? Het is slechts een greep uit het repertoire. Samen maken we er een onvergetelijke avond van, een feest in een geweldige sfeer. De tekst wordt op een groot scherm geprojecteerd zodat iedereen eenvoudig kan meezingen.

nieuws
door:
Roy

De wereld staat op z'n kop en heel Nederland heeft te maken met de gevolgen van het coronavirus. Ook wij natuurlijk.

De besturen van Popkoor Thirdwing en Harmonie Laura hebben besloten de Musical SING-A LONG uit te stellen tot zaterdag 10 oktober 2020. Met pijn in ons hart want we hebben er al 6 maanden repetities opzitten en 20 nieuwe nummers ingestudeerd waaronder 2 medleys.

Maar we treuren niet want op 10 oktober nemen we op een spectaculaire manier revanche. Noteer deze datum in Uw agenda. De tickets blijven gewoon geldig voor deze datum maar mocht U op die avond niet kunnen, neem dan contact op via onderstand mailadres tickets@harmonielaura.com

Een muzikale groet van het bestuur en alle 100 leden van Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura uit Landgraaf.

nieuws
door:
Jordy

Op zondag 5 januari 2020 tijdens de drukbezochte Nieuwjaarslunch in het Corneliushuis werden 2 leden van ons koor gehuldigd: Roy en Suzanne.

Roy is 12,5 jaar lid van ons koor en speelt al die jaren als gitarist in onze band. Daarnaast is hij de altijd accurate penningmeester in ons bestuur en bij onze website speelt hij een belangrijke rol, alle gegevens en informatie voor de leden worden nauwgezet bijgehouden. Als dank voor zijn inzet voor Thirdwing ontving Roy de koperen speld van de KBZON en natuurlijk een bloemetje. Proficiat!

Suzanne is 25 jaar lid van Thirdwing en ze zingt al die jaren bij de 2e sopranen. Verder is Suzanne ook zeer verdienstelijk geweest in onze organisatie, ze was jaren actief in de muziekcommissie en in het bestuur. Als dank voor haar inzet bij Thirdwing ontving Suzanne de zilveren speld van de KBZON en natuurlijk voor haar ook een bloemetje. Proficiat!