Archief voor 2021

nieuws
door:
Roy

Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. En daarmee hun omgeving.

Doe je mee?

Wij doen dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Stemmen kan van 4 tot en met 25 oktober 2021 via de Rabo app of via rabo.nl/ClubSupport.

Alvast bedankt!

nieuws
door:
Jordy

Nadat wij ons musical Sing a Long concert een aantal keer hebben moeten verplaatsen zal dit concert op 16 oktober 2021 doorgang vinden.

Wij kijken ernaar uit jullie allemaal weer te kunnen ontmoeten en samen muziek te kunnen maken. Uiteraard moeten wij ons verhouden tot de geldende Coronaregels. Dit betekent dat er alleen toegang kan worden verleend indien u middels de Coronacheck App kunt aantonen dat u:

  • bent gevaccineerd
  • of een herstelbewijs hebt (maximaal 180 dagen geleden)
  • of een negatieve test hebt gedaan (maximaal 24 uur geleden)

Mocht u een entreeticket hebben en om welke reden dan ook niet in staat zijn het concert te bezoeken laat dit dan weten via tickets@harmonielaura.com of via 06-44456289. Wij zullen u dan een gepaste oplossing aanbieden.

Meld u a.u.b. zodat we weten hoeveel bezoekers we welkom mogen heten!

Tot Zaterdag 16 oktober 2021 namens leden harmonie Laura en popkoor Thirdwing

nieuws
door:
Roy

De afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat Guy Hoenen is overleden. Hij was dirigent van Popkoor Thirdwing van 1987 tot 1996. Guy kwam ons koor dirigeren in een moeilijke tijd, ons ledenaantal was gedaald tot 22 en we moesten als het ware weer opnieuw beginnen. In de negen jaar dat Guy voor ons koor stond is het ledenaantal gestegen tot 40. Hij zorgde voor een goede basis om weer te groeien. Dit werd al snel duidelijk toen we in 1992 de tweede plaats behaalden in de finale van de Limburgse Zangersdagen, die plaatsvonden in het pas geopende Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Guy speelde ook mooi dwarsfluit en ondersteunde zo onze band. Hij stond altijd open voor suggesties, hij was een dirigent waar onze muziekcommissie goed mee kon samenwerken. Ook zijn hartelijke lach zullen velen zich nog kunnen herinneren.
Popkoor Thirdwing dankt Guy Hoenen voor 9 jaar trouwe dienst en we wensen zijn familie heel veel sterkte in deze moeilijke dagen!

Namens dirigent, bestuur en leden van Popkoor Thirdwing.
Marcel Siebers, voorzitter