Archief voor 2016

nieuws
door:
Roy

Popkoor Thirdwing wenst haar leden, band, dirigent, vrienden en fans hele fijne feestdagen en een spetterend muzikaal 2017! Vanaf 11 januari gaan wij weer hard repeteren om veel nieuwe energieke uitvoeringen neer te zetten. Tot ziens!

nieuws
door:
Roy

popkoor Thirdwing wordt begeleid door een band die normaliter bestaat uit toetsen, (bas)gitaar en drums. Op dit moment missen we helaas een drummer en daarom zijn we op naar jou!

Wil jij de drijvende kracht zijn achter ons koor van meer dan 50 personen? Kun je niet wachten om ons ritme te geven bij onze moderne popnummers? Sta je te springen om ons te begeleiden bij uitvoeringen en repetities? Neem dan contact met ons op om een keer kennis te maken en om mee te spelen met Thijs, Roy en de Wimmen!

Als bandlid ben je een volwaardig lid van Thirdwing maar betaal je maar de helft van de reguliere contributie. De minimumleeftijd is 14 jaar.

nieuws
door:
Desiree

Na een hele zware periode en een soms moeizame zoektocht hebben we eindelijk een nieuwe dirigent: Mischa Hendriks. Uit 6 kandidaten kwam Mischa overtuigend als winnaar uit de bus.

Met Mischa heeft Thirdwing een dirigent waarmee we de titel 'popkoor' met verve kunnen voeren, dus we zien de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet.

nieuws
door:
Roy

In het hart van Parkstad bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. De Rabobank toont haar betrokkenheid door het ondersteunen van lokale projecten in het werkgebied Brunssum, Heerlen, Landgraaf en Kerkrade. Dit jaar stellen zij wederom € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Leden en klanten van de Rabobank beslissen mee waar deze bijdrage naartoe gaat.

Steun onze club

Bent u lid of klant van Rabobank Parkstad Limburg dan ontvangt u op 12 mei uw persoonlijke stemcode. Heeft u geen stemcode ontvangen? Neem dan contact op met de Rabobank via (045) 533 4000 of info.parkstadlimburg@rabobank.nl.

Breng uw stem uit vanaf 12 mei t/m 25 mei op www.mijnbankenik.nl/parkstadlimburg.

nieuws
door:
Roy

Leden van popkoor Thirdwing die willen inloggen op de website zullen merken dat de link daarvoor verdwenen is van de linkerkant van de site. De link staat nu rechtsboven in het scherm. Er kan ook ingelogd worden door op de link 'Voor Leden' in het hoofdmenu te klikken.

nieuws
door:
Desiree

Wegens omstandigheden heeft Patrick Vaessens zijn functie als onze dirigent neergelegd. Dit betekent dat we met spoed op zoek zijn naar een nieuwe dirigent.

Lijkt het je een uitdaging om de muzikale leiding van ons popkoor over te nemen en voldoe je aan onderstaand functieprofiel, neem dan contact op met onze voorzitter Marcel Siebers, tel. 045-5221427 of mail naar info@thirdwing.nl.  

Bestanden