Archief voor 2015

nieuws
door:
Desiree

Popkoor Thirdwing wenst haar leden, band, dirigent, Vrienden en fans hele relaxte feestdagen. We hopen dat jullie allemaal even los komen van de dagelijkse beslommeringen en stress, en een rustpunt vinden bij familie en vrienden.

nieuws
door:
Desiree

Vanaf 14 oktober is Thirdwing wekelijks in Heerlerheide te vinden. We repeteren namelijk vanaf dan elke woensdag in de podiumzaal van het Corneliushuis.

We zijn heel blij met onze fantastische nieuwe repetitie-locatie, zeker omdat we hiermee weer terug zijn op onze 'geboortegrond' Heerlerheide.

nieuws
door:
Desiree

Na een zeer bewogen seizoen heeft Thirdwing vakantie tot 2 september.

Wij wensen onze leden, Vrienden, sponsors en fans een heerlijke relaxte zomer toe, met prachtig weer en goede zin.

nieuws
door:
Desiree

Voor de vakantie hebben we afscheid genomen van Ralph Hamer als onze dirigent. In de afgelopen periode hebben we dan ook naarstig gezocht naar een nieuwe dirigent. Na een uitvoerige selectieprocedure hebben de koorleden op 17 juni jl. hun voorkeur uitgesproken voor Patrick Vaessens.

nieuws
door:
Roy

Rabobank Parkstad Limburg draagt het verenigingsleven in onze regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne voor verenigingen en stichtingen. De Rabobank Parkstad Limburg stelt weer € 150.000,- beschikbaar! Ook popkoor Thirdwing doet hieraan mee!

Stemmen

Van 18 tot en met 31 mei mogen alle leden & klanten van Rabobank Parkstad Limburg stemmen uitbrengen op hun favoriete vereniging en/of stichting. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald aan hand van een staffel. Hoe meer stemmen hoe hoger het te verdelen bedrag en dus ook wat wij ontvangen. Daarom is het voor ons belangrijk dat er gestemd wordt.

Oproep aan iedereen!

Bent u lid of klant van Rabobank Parkstad Limburg, steun dan ons koor! Kijk voor meer informatie op de website van de Rabobank. Alvast bedankt voor uw stem!

nieuws
door:
Desiree

We wisten dat het er aan zat te komen: we staan in de geZien (editie Heerlen)!

nieuws
door:
Desiree

Vanwege privé-omstandigheden legt Ralph Hamer zijn functie als onze dirigent neer. Dit betekent dat we naarstig op zoek zijn naar een nieuwe dirigent.

Lijkt het je een uitdaging om de muzikale leiding van ons popkoor over te nemen en voldoe je aan onderstaand functieprofiel, neem dan contact op met onze voorzitter Marcel Siebers, tel. 045-5221427 of mail naar info@thirdwing.nl.  

Bestanden