Archief voor 2022

nieuws
door:
Jordy

Popkoor Thirdwing, Popkoor 4tune en Reconnected hebben de handen in een geslagen en komen op zondag 16 oktober naar Meers.

Reserveer deze datum in uw agenda want het wordt een mooi concert.

nieuws
door:
Roy

Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. En daarmee hun omgeving.

Doe je mee?

Wij doen dit jaar weer mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Stemmen kan van 5 tot en met 27 september 2022 via de Rabo app of via rabobank.nl/ClubSupport.

Alvast bedankt!

nieuws
door:
Roy

Popkoor Thirdwing uit Heerlerheide viert het 40 jarig bestaan met een jubileumconcert op zaterdag 25 juni 2022 om 20.00 uur in het Corneliushuis te Heerlerheide. Tijdens dit concert brengt het koor onder leiding van dirigent Mischa Hendriks, een gevarieerd repertoire waarin de hoogtepunten uit de afgelopen 40 jaar aan de orde komen. Het programma omvat dan ook klassiekers als “Tears in Heaven” en een Queen Medley, maar ook moderner repertoire met muziek van Bruno Mars en Metallica. Iedereen die van muziek houdt is welkom!

Entree: vrije gave. Aanmelden via kaarten@thirdwing.nl.

Aan onze oud-leden willen wij de mogelijkheid bieden om nog een keer bij deze “ouwe gouwe” mee te zingen met het koor. Daarom stellen wij
belangstellenden in de gelegenheid om ter opfrissing van het geheugen, mee te repeteren op woensdag 15 en woensdag 22 juni 2022. Lijkt je dit leuk, meld je dan aan via info@thirdwing.nl .

nieuws
door:
Roy

Afgelopen week ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van Loeke Nuij. Vorige week donderdag 7 januari stierf hij op 56 jarige leeftijd aan een hartstilstand.
Loeke was nog maar pas in ons koor, als aspirant lid zong hij bij de tenoren. Afgelopen oktober begon hij met veel plezier en enthousiasme aan zijn
muzikale reis bij Thirdwing, maar helaas het mocht niet zo zijn. Loeke wordt op donderdag 13 januari op de Natuurbegraafplaats in Eygelshoven begraven. Wij wensen zijn familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Marcel Siebers,
Namens Popkoor Thirdwing.