Archief voor 2019

nieuws
door:
Roy

Afgelopen maandag 11 november 2019 overleed pastoor Clerx. Hij was de man die In 1981 ook aan de wieg stond bij het ontstaan van een nieuw koor in Heerlerheide: Thirdwing. De toenmalige pastoor van Heerlerheide heeft ons koor bij de start enorm geholpen, zowel financieel als materieel. Ook zorgde hij voor een dirigent en voor veel leden. In deze beginperiode stond hij ons altijd met raad en daad bij en kon ons koor uitgroeien tot een volwaardige vereniging. Wij zijn hem veel dank verschuldigd.
Het afscheid van Pastoor Clerx vindt plaats op zaterdag 16 november om 14.00 u. in de Sint Remigiuskerk te Simpelveld.

Namens dirigent, bestuur en leden van Popkoor Thirdwing.
Marcel Siebers, voorzitter.

nieuws
door:
Roy

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabo-clubsupport.nl/zuid-limburg-oost/stemmen. Stemmen kan tot 11 oktober 2019.

Alvast bedankt!

nieuws
door:
Jordy

Op zaterdag 29 juni zal de Amsterdam Staffband een concert geven samen met popkoor Thirdwing, het belooft een waar spektakel te worden. Het concert begint om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur.

De toegang is gratis. Natuurlijk zal er wel een collecte worden gehouden waarbij wij toch hopen uit de kosten te komen....

De locatie waar het evenement plaats zal vinden is:
Pelgrimskerk , Horizonstraat 73, 6446 SC Brunssum

De Amsterdam Staff Band (ASB) van het Leger des Heils in Nederland, werd in 1962 opgericht. De Band bestaat uit topmuzikanten vanuit het hele land, die allemaal actief zijn in een lokaal Leger des Heils korps (kerk). Alle leden geven vanuit hun persoonlijk geloof in God invulling aan hun muzikaliteit.

Het repertoire van de ASB bevat dan ook een boodschap die is gebaseerd op het Evangelie van Jezus Christus en Zijn liefde voor deze wereld. Iedere dinsdag wordt er gerepeteerd en maandelijks reist de ASB het land door om op verschillende locaties van het Leger des Heils concerten te geven en samenkomsten te begeleiden.

nieuws
door:
Jordy

In Middelburg met de vele monumentale gebouwen, oude steegjes, verborgen pleintjes en veel pakhuizen, kijkt de 90,5 meter hoge Lange Jan over het mooie stadhuis heen op het grote podium op de Markt. En ook deze Lange Jan zal genieten van het optreden van Popkoor Thirdwing uit Heerlen tijdens Middelburg VÓLkoren op zondag 2 juni 2019 van 15.00 tot 16.00 uur.

Voor degenen die dit evenement niet kennen: "Middelburg VÓLkoren" is het grootste en leukste korenfestival van Zuid-West-Nederland, voor jong en oud en duurt 2 dagen. Op ruim 25 locaties in de historische binnenstad, op loopafstand van elkaar, zijn optredens van allerhande koren en ensembles te horen, van pop tot klassiek en van shanty tot religieus. Koren uit zowel binnen- als uit het buitenland. Voor elk wat wils dus.

Meer informatie op www.middelburgvolkoren.nl