Archief voor 2018

nieuws
door:
Roy

Sing-in voor mannen bij Popkoor Thirdwing!

Zingen is leuk en daarom gaan wij aan de slag met een Kerst Sing-in voor mannen. Op woensdag 10 oktober starten de repetities voor ons kerstrepertoire en gratis zangworkshops. 10 Weken lang bieden we je de gelegenheid om vrijblijvend met ons mee te komen zingen, en in de kerstperiode ben je dan klaar om met ons op te treden! Kriebelt het in je keel? Dan moet je echt komen.

Onze repetities zijn iedere woensdag van 19.30 uur tot ongeveer 21.45 uur in Cultureel Centrum Corneliushuis, Groeët Genhei 14 in Heerlen-Heerlerheide. Voel je van harte welkom en geniet van deze tien weken meezingen zonder verplichtingen! Een greep uit ons kerstrepertoire:

  • Santa’s Party van Nick en Simon
  • That's Christmas to Me van Pentatonix
  • Winter Wonder van Florin Street Band
  • Another Angel Gets It’s Wings van Trisha Yearwood

Voor meer info kun bellen met onze voorzitter Marcel Siebers op 045-5221427 of 06-38302120 of stuur ons een mailtje met je aanmelding!

nieuws
door:
Roy

Rabobank Parkstad Limburg laat verenigingen en stichtingen in haar werkgebied meedelen in de winst door € 150.000 beschikbaar te stellen. Leden en klanten van de Rabobank beslissen waar de bijdrage naar toe gaat. 

Steun popkoor Thirdwing

Ben je klant van de Rabobank; dan is jouw stem dus geld waard! Stem daarom op onze club van 8 t/m 23 mei en help ons met het spekken van onze kas. Ben je klant of lid van Rabobank Parkstad Limburg en heb je nog geen stemcode ontvangen? Dan kun je deze opvragen via (045) 533 40 00 of info.parkstadlimburg@rabobank.nl

Breng uw stem uit van 8 mei t/m 23 mei op de website van Rabobank Parkstad Limburg.

nieuws
door:
Roy

Popkoor Thirdwing heeft Urban up, de muzikale reis door Parkstad, ingediend bij IBA Parkstad met als doel een financiële ondersteuning te krijgen. Meer informatie over de doelstellingen van IBA Parkstad vind je op hun website.

Hoe meer mensen ons project “Liken”, hoe groter de kans dat het bedrag wordt toegekend. Liken gaat op IP adres wat inhoudt dat je thuis met je internetaansluiting of wifi kunt liken maar ook met je mobieltje als je een internetbundel hebt. Dat zijn dan 2 stemmen. Ook familieleden, collega’s op je werk kunnen stemmen, als je maar een wifiverbinding hebt. Dus zit je op een terrasje of in een hotel. Ons Liken kun je overal.

Hoe doe je dat?

  1. Ga naar de website van Iba Parkstad en dan de rubriek “Bewoners maken Parkstad”.
  2. Ga naar het project Urban up
  3. Klik op het zwarte Hartje boven het woord “aanvrager”
  4. Het hartje wordt rood en je ziet dat er een stem bijkomt aan het cijfertje daarnaast.
nieuws
door:
Roy

Een zinderende beleving waarin verhaal, zang, dans en projectie je meenemen door de urbanisatie van Parkstad. Een voorstelling ontstaan door een samenwerking van Popkoor Thirdwing o.l.v. Mischa Hendriks en Schunck Muziek en Dans o.l.v Gwen Moust van Genderen. Fabulous Singing, Fantastic Dance Moves and many more. Na dit spektakel kun je er niet meer omheen, je voelt weer de liefde voor je eigen Parkstad.

Tickets kosten €10,- en zijn te bestellen via de website van Cultuurhuis Heerlen voor de voorstelling op zaterdag 16 juni of die van zondag 17 juni.