Archief voor 2010

nieuws
door:
Desiree

Het bestuur van Thirdwing wenst iedereen een gelukkig, gezond en vooral heel muzikaal 2011!!!

Deze tijd van het jaar is heel geschikt om een aantal mensen uitdrukkelijk te bedanken voor alles wat ze voor Thirdwing betekenen:
onze dirigent Ralph Hamer die steeds weer het beste uit ons weet te halen;
onze koor- en comboleden, voor hun inzet en enthousiasme;
de mensen die altijd maar weer 'de kar trekken' (letterlijk en figuurlijk);
en natuurlijk dank aan al onze Vrienden, donateurs, fans en iedereen die Thirdwing een warm hart toe draagt, want wat is Thirdwing zonder haar publiek!?

Graag tot ziens!!

nieuws
door:
Desiree

Thirdwing heeft een heel drukke en succesvolle kerstperiode achter de rug. Kijk hieronder voor een terugblik (hier vindt u ook foto's en filmpjes):

Na de kerstvakantie werden we verrast met een grote toeloop van nieuwe leden, die ons bij één van deze optredens had gehoord en gezien!

nieuws
door:
Desiree

Op zondag 12 december is er in Heerlerheide van alles te doen: alle winkels zijn geopend, er is een kerstmarkt op het Corneliusplein, en in het Corneliushuis (Gen Coel) presenteren de Heerlerheidse verenigingen zich aan belangstellenden. Omdat Thirdwing van oorsprong uit Heerlerheide komt en er nog steeds nauwe banden mee heeft, mogen ook wij hier niet ontbreken. Een aantal Thirdwingleden staat u dan ook vanaf 14.30 uur graag te woord om u meer te vertellen over ons koor en haar activiteiten.

Elke bezoeker ontvangt van de Stichting Corneliushuis een bon voor een gratis kop koffie.

Graag tot dan!

Locatie:
Gen Coel
Corneliusplein
Heerlerheide, Heerlen

nieuws
door:
Desiree

De minimumleeftijd om lid te worden van Thirdwing is verlaagd van 16 naar 14 jaar. Dit is unaniem door onze koorleden besloten.

Dus, ben je 14 jaar of ouder en zie je zingen in Thirdwing wel zitten, aarzel dan niet en kom eens naar onze repetitie.

Graag tot ziens!

nieuws
door:
Desiree

Na succesvolle optredens tijdens het Open Podium van Muziekschool Heerlen en het Federatiefeest in Schandelen, onze deelname aan de braderie in Heerlerheide én onze geweldige kienavond is Thirdwing aan vakantie toe. Daarom hebben we nu onze zomerstop.

Op 8 september vindt de eerstvolgende repetitie plaats en op 3 oktober is alweer een bijzonder concert gepland: 'Colours of Music'.

Thirdwing wenst iedereen een mooie vakantie!

nieuws
door:
Desiree

Op zondag 11 juli staat Thirdwing met een kraam op de braderie van Heerlerheide. U vindt er echt voor elk wat wils: mooie nog goed bruikbare spulletjes, prachtige prijzen die beschikbaar zijn gesteld door een aantal van onze Vrienden en ook de inwendige mens wordt niet vergeten: er zijn wafels en cake voor de 'lekkere trek'.

De braderie vindt van 9.00 - 17.00 uur plaats in het gebied tussen de Gravenstraat en het Corneliusplein.

Thirdwing gebruikt de opbrengst van de marktkraam om wat meer financiële armslag te krijgen voor de reis die wij in 2011 gaan maken. We verblijven dan enkele dagen in de omgeving van het mooie Würzburg (Duitsland) in het kader van het 30-jarig bestaan van ons koor.

Kortom, bezoek de gezellige braderie in Heerlerheide en vergeet de kraam van Thirdwing niet, want deze is beslist de moeite waard. En wie weet, brengen onze verkopers zelfs af en toe een lied ten gehore. We zijn per slot van rekening een koor!

nieuws
door:
Desiree

Op zondag 27 juni heeft Thirdwing een druk programma:

  • om 11.00 uur zijn we present bij het Federatiefeest in Schandelen >> Lees meer
  • om 13.15 uur staan we alweer op het buitenpodium van Muziekschool Heerlen ter gelegenheid van hun 100-jarig bestaan >> Lees meer

Op beide plaatsen verzorgen we een spetterend optreden. Nu maar hopen dat het weer wat minder 'spetterend' is...

nieuws
door:
Roy

Er is maandenlang aan gewerkt. Iedere avond tot in de late uurtjes starend naar een beeldscherm, totdat iedere letter, elk plaatje en alle links klopten. Gelukkig is er ook resultaat: vol trots presenteren wij vandaag, op een ietwat twijfelachtige datum, onze nieuwe website!

Volgens ons mag het resultaat er zijn: alle inhoud van onze vorige website staat erop, aangevuld met een grote lading nieuwe foto's en activiteiten. Ook het uiterlijk van de website is aangepakt. Alle pagina's zijn in een frisse nieuwe lay-out gegoten. Al met al kan Thirdwing met deze website weer jaren vooruit!

Wij horen graag wat jullie als onze bezoekers van de nieuwe website vinden. Laat daarom gerust een berichtje achter in ons gastenboek.