Archief voor 2020

nieuws
door:
Roy

De wereld staat op z'n kop en heel Nederland heeft te maken met de gevolgen van het coronavirus. Ook wij natuurlijk.

De besturen van Popkoor Thirdwing en Harmonie Laura hebben besloten de Musical SING-A LONG uit te stellen tot zaterdag 10 oktober 2020. Met pijn in ons hart want we hebben er al 6 maanden repetities opzitten en 20 nieuwe nummers ingestudeerd waaronder 2 medleys.

Maar we treuren niet want op 10 oktober nemen we op een spectaculaire manier revanche. Noteer deze datum in Uw agenda. De tickets blijven gewoon geldig voor deze datum maar mocht U op die avond niet kunnen, neem dan contact op via onderstand mailadres tickets@harmonielaura.com

Een muzikale groet van het bestuur en alle 100 leden van Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura uit Landgraaf.

nieuws
door:
Jordy

Op zondag 5 januari 2020 tijdens de drukbezochte Nieuwjaarslunch in het Corneliushuis werden 2 leden van ons koor gehuldigd: Roy en Suzanne.

Roy is 12,5 jaar lid van ons koor en speelt al die jaren als gitarist in onze band. Daarnaast is hij de altijd accurate penningmeester in ons bestuur en bij onze website speelt hij een belangrijke rol, alle gegevens en informatie voor de leden worden nauwgezet bijgehouden. Als dank voor zijn inzet voor Thirdwing ontving Roy de koperen speld van de KBZON en natuurlijk een bloemetje. Proficiat!

Suzanne is 25 jaar lid van Thirdwing en ze zingt al die jaren bij de 2e sopranen. Verder is Suzanne ook zeer verdienstelijk geweest in onze organisatie, ze was jaren actief in de muziekcommissie en in het bestuur. Als dank voor haar inzet bij Thirdwing ontving Suzanne de zilveren speld van de KBZON en natuurlijk voor haar ook een bloemetje. Proficiat!