Musical Sing-A-Long nogmaals uitgesteld

nieuws
MSA Verplaatst
door:
Roy

De theatermusical Sing-a-long die op 10 oktober 2020 in het Cultuurhuis Landgraaf zou worden uitgevoerd, is weer uitgesteld.
Vanwege de gevolgen van het coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, zal ook dit theaterspektakel voor de 2e keer opgeschoven moeten worden en wel naar 27 maart 2021.

De theatermusical Sing-a-long staat geheel in het teken van de meest geliefde musicalliedjes ter wereld. Kom op zaterdag 27 maart 2021 naar het Cultuurhuis Landgraaf voor deze spetterende Sing-a-Long en zing uit volle borst mee met onvergetelijke musicalhits en andere bekende toppers van Queen en ABBA.
De bekende solisten Gwen van Genderen en Daan Hogevonder presenteren de Musical Sing-a-Long en openen deze avond met de meezing klassieker 'Do-Re-Mi' uit The Sound of Music.
En ken je toevallig ook Jesus Christ superstar, the Phantom of the Opera, Don’t cry for me Argentina, de Bohemian Rhapsody, Radio Gaga of Dancing Queen? Het is slechts een greep uit het repertoire. Samen maken we er een onvergetelijke avond van, een feest in een geweldige sfeer. De tekst wordt op een groot scherm geprojecteerd zodat iedereen eenvoudig kan meezingen.
En dat is nog niet alles want de theatermusical SING-A-LONG kwam tot stand door een samenwerking van Popkoor Thirdwing uit Heerlen en Harmonie Laura uit Landgraaf. Een unieke combinatie en een garantie voor een nieuwe muzikale ervaring.

Tickets

De tickets blijven gewoon geldig voor deze datum maar mocht U op die avond niet kunnen, neem dan contact op via onderstand mailadres tickets@harmonielaura.com
Er zijn nog een klein aantal tickets beschikbaar. Vóór de aanvang van Sing-a-Long kunnen, zolang de voorraad strekt, aan de kassa kaarten gekocht worden voor € 15,00. De kassa gaat open 30 minuten voor aanvang. Je moet dan wel contant betalen.

Waar en hoe laat?

De theatermusical Sing-a-Long vindt plaats in het Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 19, 6371 AW te Landgraaf en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Verkeersregelaars wijzen de weg naar de gratis parkeerplaatsen.